EVENIMENTE

Comitetele Health&Safety, Mediu, Tehnic, Economic ale Aggregates Europe (AE – UEPG) Bucuresti, 21-22 martie 2024

In zilele 21 si 22 martie 2024 se desfasoara la Bucuresti Comitetele Health&Safety, Mediu, Tehnic, Economic ale Aggregates Europe (AE – UEPG), organizatia europeana la care Patronatul Producatorilor de Agregate Minerale din Romania este afiliat. Intalnirile se desfasoara la JW Marriott Bucharest Grand Hotel etaj 1, 13 Septembrie Street 90, Bucharest 050726, Romania. Agenda evenimentului se regaseste atasat.

Conferința națională ”Exploatarea resurselor minerale de roci de construcții din România, soluții de sustenabilitate, concurență loială și dezvoltare durabilă” Bucuresti, 20 martie 2024

Patronatul Producătorilor de Agregate Minerale din România (PPAM) impreuna cu partenerii sai: Comisia pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senatul României, Asociatia „Aggregates Europe” (UEPG) organizează în data de 20 martie a.c. conferința națională cu tema ”Exploatarea resurselor minerale de roci de construcții din România, soluții de sustenabilitate, concurență loială și dezvoltare durabilă”. Aceasta va avea loc la Palatul Parlamentului, sala Avram Iancu, începând cu ora 9:00. Detaliile privind organizatorii, subiectele abordate și derularea acesteia se regăsesc în documentul atașat.

Adunarea Generală a Patronatului Producătorilor de Agregate Minerale, 30.06.2022, Alba Iulia

Dezbatere: "Necesitatea simplificării procedurilor de autorizare aplicabile activității de exploatare a rocilor de construcție. Prezentare comparativă între situația din România și din alte țări europene"

PPAM pledeaza pentru simplificarea legislatiei in exploatarea resurselor minerale.
Interviu cu Geolog Dr. Laurentiu Bogatu, secretar general al PPAM.