ADERARE LA PPAM

Aderarea la Patronatul Producătorilor de Agregate Minerale (PPAM)

PPAM este o organizație patronală, cu personalitate juridică, non-profit și apolitică care a luat naștere în anul 2015, din inițiativa a 4 mari companii din industria extractivă și este continuatoarea APPA – Asociația Profesională a Producătorilor de Agregate, constituită în anul 2003. PPAM este singura asociație din România care promovează interesele producătorilor de agregatele minerale, fiind afiliată la
European Aggregates Association – UEPG, asociație care promovează la nivelul Uniunii Europene industria extractivă a agregatelor.

Deoarece, în contextul crizei actuale a materialelor de construcții, PPAM își propune să fie o voce mai puternică în societate, toate companiile care își desfășoară activitatea în domeniul exploatării si valorificării agregatelor minerale sunt binevenite să devină membre ale patronatului nostru. Împreună cu partenerii noștri și cu alți factori interesați suntem implicați în prezent în inițiative ce vizează necesitatea coerenței și predicitabilității legislației, simplificării procedurilor de autorizare aplicabile activității de exploatare a rocilor de construcție, debirocratizării și transformării digitale a procedurilor de autorizare în conformitate cu tendințele cele mai avansate la nivel european și global.

Pentru a deveni membru al patronatului nostru vă invităm să consultați pe website-ul www.ppam.ro: statutul, reprezentanții, activitatea și inițiativele organizației și, în cazul în care vă regăsiți interesele reprezentate în cadrul organizației noastre, să ne trimiteți cererea de aderare la patronat atașată prezentei invitații.

Taxa de aderare este de 1000 lei iar cotizaţia este de 5000 euro/an/ pentru membrii fondatori și respectiv 2500 euro/an pentru membrii afiliați, la cursul din ziua plăţii, în două tranșe anuale.

Pentru membrii noi se percepe taxa de aderare 1000 lei o cotizație de 1250 euro/an pentru primul an. Taxa și cotizația pot fi plătite în contul Patronatului Producătorilor de Agregate Minerale: RO91RZBR0000060017151362 deschis la Raiffeisen Bank Brașov. Formularul de aderare completat împreună cu dovada plății taxei de aderare și a cotizației pot fi transmise pe mail office@ppam.ro.

Pentru orice informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim și vă așteptăm!